Olet täällä

Mahdollisuus työvoimakoulutuksesta

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto järjestää ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta työelämän tarpeisiin. Tunturi-Lapissa koulutusta järjestetään lähinnä matkailu- ja kaivosalalle. Matkailualan koulutusta pyrimme järjestämään sesonkiaikojen ulkopuolella, jotta alalla työskentelevät voisivat täydentää ammattitaitoaan silloin, kun ei ole töitä.

Räätälöityä koulutusta yritysten tarpeisiin

Yhteishankintakoulutus tarjoaa yritykselle hyvän koulutusmahdollisuuden kun yrityksessä tarvitaan uutta osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on uutta osaamista vaativa muutostilanne. Koulutus tarjoaa yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Yhteishankinta on yritykselle räätälöityä koulutusta, jonka yritys ja työ- ja elinkeinohallinto suunnittelevat, rahoittavat ja toteuttavat yhdessä valitun kouluttajan kanssa. Koulutus suunnitellaan yrityksen tarpeiden pohjalta ja toteutetaan joustavasti yrityksen tilanteeseen sopivalla tavalla.
 

Kuva: Liisa Kuru

Miten päästä asiassa eteenpäin?
Ottakaahan yhteyttä:
Lapin työ- ja elinkeinotoimisto
Marjut Luttunen
marjut.luttunen(at)te-toimisto.fi
puh. 02950 39611

Lisätietoja:
TE-palvelut palvelee

ForeAmmatti -palvelusta saat tietoa ammattien työllisyysnäkymistä ja työantajien arvostamista osaamista omalla alueellasi.