Olet täällä

Apua rekrytointiin

Työ- ja elinkeinotoimisto tuntee oman alueen työmarkkinat ja työnhakijat ja on luotettava yhteistyökumppani rekrytointiasioissa. Työvoiman hankinnan ja välityksen lähtökohtana on aina työnantajan toimeksianto ja palvelu räätälöidään sen mukaan.

Avoin työpaikka, mitä teen?

Voit ilmoittaa työpaikan avoimeksi:

Maan laajimmat, maksuttomat työvoiman hankintakanavat
Tarjoamme työnantajan käyttöön maan laajimmat, maksuttomat työvoiman hankintakanavat. Työhallinnon internetsivut www.mol.fi ovat koko maan työnhakusivujen kärjessä. Paikkavahti-palvelu lähettää tiedon avoimesta työpaikasta suoraan työtä hakevan sähköpostiin. Työ- ja elinkeinotoimisto tiedottaa paikoista myös YLE:n Teksti-TV:ssä.

CV-netti - hakupalvelu
Työnantaja voi myös itse etsiä työntekijää työhallinnon verkkosivuilta.

Työnantajaesittelyt ja rekrytointitapahtumat
Tarjoamme työnantajille mahdollisuuden esitellä henkilökohtaisesti toimintaansa sekä avoimia työtehtäviä sopivalle kohderyhmälle työnhakijoita missä päin Suomea tahansa. Meillä on käytössä kattavat videoneuvottelujärjestelmät, joiden kautta työpaikkojen esittely onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti.

Laaja, maankattava toimipaikkaverkosto antaa mahdollisuuden myös rekrytointitapahtumien järjestämiseen siellä missä on potentiaalisia työnhakijoita.

Tilaisuuksista ja tapahtumista tiedotamme erikseen näkyvästi.

Työnantajapalvelun kontaktit
Henkilökohtaista palvelua työnantajille antaa toimiston asiantuntevat rekrytointiosaajat:

Ritva Tauriainen
02950 39672
ritva.tauriainen@te-toimisto

Jari Mansikkasalo
02950 39615
jari.mansikkasalo@te-toimisto.fi